TEK Tanácsadás

Kineziológia Miskolc

Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia

A TEK Kineziológia személyi, életvezetési, problémamegoldási, stresszredukciós tanácsadó módszer, melynek célja az életminőség, közérzet javítása belső erőforrásainak aktivizálásával. Az érzelmi stresszek feloldása hatékonyan befolyásolja a test energia-áramlását, így energetikai egyensúlyt hoz létre. Segít az életmód megváltoztatásában, életvitele, életszemlélete megújításában, a minőségileg jobb élet elérésében.

A TEK tanácsadó segíti ügyfelét az élet kihívásaival kapcsolatos aktív, hatékony, pozitív, dinamikus problémamegoldásban.

Olyan speciális tanácsadó rendszer, mely több idősíkban és dimenzióban vizsgálja a probléma kialakulási és megoldási mintáit, s ezzel széleskörű lehetőséget biztosít a megoldásra.

Speciális technikákkal feltérképezhető, hogy milyen dimenziókban, melyik generációnkban blokkolódtak, vagy léptek működésbe azok a minták, amelyek a jövőbeli célunk megvalósítását akadályozzák.

Megváltozott emberi kapcsolatok, kiegyensúlyozott, harmonikus életvitel, a testsúly rendeződése a legbiztosabb jelei a változásnak. A generációs háttér feltérképezésének eredményeképpen a kezelések pozitív hatása ügyfelünk családjában is érvényesül.

(A TEK Tanácsadó kompetenciája nem terjed ki betegségek kezelésére, gyógyítással nem foglalkozik, egészségügyi szolgálatatást nem végez.)


Forrás: www.epigenetika.hu